Nu jobbar jag för högtryck, den här veckan har jag kört dubbla föreställningar på Tom Tits Experiment i Södertälje och fortsätter med det fram till och med söndag 9/8. Samtidigt har jag repat shower till Viking Line och skapat nya nummer. Nästa vecka ägnas helt åt att repetera och på fredag går vi ombord på Amorella. Sedan tillbaka några dagar på Tom Tits igen. Inte så mycket vila den här sommaren men jag gillar verkligen att jobba så jag stortrivs.

När man kör på så här är det extra skönt att bara ta en kort paus och titta på vad andra har hållit på med. Jag älskar gamla trolleriaffischer och har en gigantisk jättefin bok med en samling. Fick den här härliga länken av en vän häromdagen (tack Janet!) med en del fina affischer och lite intressant text också.

Jag tycker att de är helt makalösa.